2510223772 6986210314 Κωνσταντίνου Τσολάκη 29, Καβάλα tapetsariespap@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ταπετσαρίες Επίπλων, Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών, Φορτηγών & Σκαφών Καβάλα
 
Η επιχείρησή μας “ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, δραστηριοποιείται από το 2019 στο χώρο της ταπετσαρίας, προσφέροντας ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και σε οχήματα στην Καβάλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Πιο συγκεκριμένα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει ταπετσαρίες επίπλων, αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών καθώς και ταπετσαρίες σκαφών. 

Επίσης, μπορεί να αναλάβει την επισκευή των φθαρμένων σας επίπλων, την αλλαγή ταπετσαριών σε κάθε έπιπλο καθώς και επενδύσεις επίπλων και επιφανειών με την ταπετσαρία της επιλογής σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ
  Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες, σε διάφορα σχέδια, χρώματα και ποιότητες, προκειμένου να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ σας. Όλες οι ταπετσαρίες που θα βρείτε σε εμάς είναι προσεκτικά επιλεγμένες, εξαιρετικής ποιότητας και σύμφωνες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο για να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις που θα ανανεώσουν τα έπιπλά σας και θα κάνουν τον χώρο σας ακριβώς όπως τον είχατε ονειρευτεί.

Σκοπός μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη με επαγγελματισμό και βασικά κριτήρια την αισθητική, το υψηλό design και την αξεπέραστη ποιότητα.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Καβάλα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας
και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.