2510223772 6986210314 Κωνσταντίνου Τσολάκη 29, Καβάλα tapetsariespap@gmail.com
Facebook
 
 
 
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ
Ταπετσαρίες Μιχάλης Παπαδόπουλος Καβάλα
 
Περνώντας τα χρόνια υπάρχουν φθορές στις ταπετσαρίες των επίπλων οι οποίος οφείλονται στην καθημερινή χρήση και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Τα χρώματα μπορεί να έχουν ξεθωριάσει αλλά και να έχουν προξενηθεί σε αυτές σκισίματα και λεκέδες που δεν υποχωρούν.

Μεταμορφώστε λοιπόν την οικία ή τον επαγγελματικό χώρο σας χωρίς να κάνετε πολυδάπανες και ριζικές αλλαγές, απλά αλλάζοντας τις ταπετσαρίες των επίπλων σας.

Η επιχείρησή μας “ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλιάς ταπετσαρίας, την επιδιόρθωση αλλά και την αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων, προσφέροντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
ταπετσαρίες σε:
    Καναπέδες
    Πολυθρόνες
    Ανάκλιντρα
    Καρέκλες - Σκαμπό
    Μπερζέρες
    Κρεβάτια ντυμένα ή Κεφαλάρια Κρεβατιών
    και σε οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  παντός είδους ντυσίματα, μετατροπές, επενδύσεις και ταπετσαρίσματα σε έπιπλα, σαλόνια κ.α. και σας εξασφαλίζουμε μοναδικά αποτελέσματα άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ταπετσαριών για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας συμβουλέψει για το ποια είναι η καλύτερη λύση. 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Πέραν όμως από την αλλαγή της ταπετσαρίας, μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση και την αναπαλαίωση επίπλων, να αντικαταστήσουμε τα εσωτερικά υλικά τους (γεμίσεις μαξιλαριών, ιμάντες, κλπ) για να σας εξασφαλίσουμε πως θα χαίρεστε τα αγαπημένα σας έπιπλα για πολλά χρόνια ακόμα.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Καβάλα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας
και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.