2510223772 6986210314 Κωνσταντίνου Τσολάκη 29, Καβάλα tapetsariespap@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Ταπετσαρίες Παπαδόπουλος Καβάλα
 
Στο αυτοκίνητό μας περνάμε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας για αυτό και θα πρέπει να νιώθουμε άνετα και ευχάριστα. Ανανεώστε λοιπόν το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με καινούργιες ταπετσαρίες από με δέρμα, δερματίνη, ύφασμα ή συνδυασμό υλικών και σίγουρα θα απολαμβάνετε κάθε σας στιγμή σε αυτό.

Η επιχείρησή μας “ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, αναλαμβάνει επενδύσεις ή επιδιορθώσεις σαλονιών σε αυτοκίνητα και φορτηγά με στόχο να σας προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε ταπετσαρίες οχημάτων παντός τύπου σε λογικές τιμές με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Χρησιμοποιούμε υλικά άριστης ποιότητας και η εργασίες μας υλοποιούνται με σχολαστικότητα προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι θα σας εξασφαλίσουμε ένα άψογο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Επένδυση σαλονιού οχήματος
    Επένδυση μεμονωμένων καθισμάτων
    Επένδυση  οροφής (ουρανού)
    Επένδυση λοιπών μερών
    Επένδυση τιμονιού
    Σέλες για μηχανάκια & μηχανές
    Ειδικές κατασκευές
   
   
   
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και μπορεί να επισκευάσει, άμεσα και οικονομικά, τη φθαρμένη ταπετσαρία και το εσωτερικό του οχήματός σας αλλά και το τιμόνι του καθώς και την σέλα της μηχανής ή της μοτοσυκλέτας σας.

Όλες οι δουλειές μας χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα των υλικών μας, το εκπληκτικό design αλλά και την αντοχή τους στην καθημερινή χρήση. 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Καβάλα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας
και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.